Mój chest mnie denerwował strasznie, że są tak duże różnice kolorów między elementami, od kosmicznej zieleni chesta, po praktycznie brązowe ładownice na magazynki :/
Pomalowałem dziś na szybko całość, więc wrzucam foty.
Przed malowaniem:
Po malowaniu:
Na drugiej focie zostawiłem admin panel od drugiej strony, pokazujący jaki był początkowo dziki kolor. Szału może nie ma, ale i tak jest lepiej niż było.
Malowałem na szybko w tym wietrze, na balkonie uważając by nie opryskać ścian czy płytek. Nałożona jest w sumie jedna warstwa (trzeba psikać blisko, żeby kryło). Ocenię z czasem czy malować więcej i ewentualnie się poprawi, ale w tej chwili nie widzę potrzeby.
Farba jest matowa i lekko usztywnia materiał, ale ogólne wrażenia "dotykowe" są pozytywne. Widać też, że farba będzie schodzić przy pocieraniu, mogą być ciekawe efekty z czasem
Ja zużyłem może 1/4, 1/3 zawartości puchy.
Moris wrzuć swoje fotki!
[edit]
Zirytowałem się i poleciałem po całości zobaczymy jak wyschnie, jest całe zieloooone
[edit2]
Ogólnie wyszło szaro zielono. Zieleń munro jest bardziej wpadająca w żółć, ale już nie będę kombinował. Jest lepiej niż mozaika z 4 różnych kolorów ładownic na jednej kamizelce